MentalClas

Psihologi si psihoterapeuti in Pitesti

Cum vor arăta(arată) clientii nostri?


   Jul 31

Cum vor arăta(arată) clientii nostri?

Am fost invitată de o foarte bună prietenă ,profesoară, într-o excursie organizată de ea cu elevii de clasa a VI-a. Am acceptat cu mare plăcere și mă gândeam ce  bună dispoziție mă va cuprinde în preajma copiilor de 12 ani. Mă gândeam la excursiile mele de la 12 ani cum cântam ,îmi făceam prieteni noi în autobuz,cum ne jucam diverse jocuri ca să ne treacă vremea și mai ales cum ne lăsam fermecați de frumusețea peisajului. Ei bine, am urcat numai un zâmbet în autobuz și așteptam să găsesc o mare hărmălaie acolo când, ce să vezi……

Fiecare  era așezat cuminte pe scaun și fie avea căști în urechi fie apăsa cu frenezie pe tastele telefonului mobil sau ale  altei chestii eletronice mult mai interesantă decât colegul de lângă. M-am oprit și zâmbetul meu de bucurie  s-a stins și s-a topit într-unul amar. Ce cantece de călătorie? Ce joacă cu colegul de lângă sau din autobuz? Numeni nu părea să se intereseze să cunoască altceva decât performanța telefonului propriu.

Aș putea să fac o întreagă teorie în legătură cu comportamentul și trăsăsturile de personalitate ale acestor copii însă vă las pe voi,dragi colegi, să vă gândiți cum veți lucra acum și în viitor cu acești potențiali clienți.

Camelia Dragomirescu

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply