Cat sunteți de compatibili la sarbatorirea Craciunului tu si partenerul tau ?

Posted By admin on December 19, 2017

Am citit reccent un studiu ca in primele zile ale unui nou an sunt cele mai multe intentii si chiar actiuni de divort . Se pare ca petrecerea sarbatorilor de iarna provoaca sau re-activeaza nemultumiri .

Asa ca va propun ca reflectati la raspunsurile din acest chestionar :

Numărați câte dintre afirmațiile de mai jos se aplică pentru dvs.,spune-i partenerului  să facă același lucru, apoi vedeți unde  sunteți de accord sau in dezacord .

1. Crăciunul este la 36 de zile distanță. Asta înseamnă că : toate cadourile  sunt cumpărate, felicitarile sunt trimise(daca obisnuiesti sa trimiti ), lista de cumparatiri e facuta sau blietele pentru plecare sunt rezervate.

2. Cel mai important articol de pe lista mea de Craciun? Asigurați-vă că aveți suficientă băutură la îndemână.

3. Te concentrezi pe festivități,  face parte din distracție. Crăciunul vine doar o dată pe an, la urma urmei.

4. Cina de Craciun? Cea mai bună strategie este de a externaliza, fie la un restaurant, fie la parintii tai sau ai lui.

6. În ziua cea mare, bucătăria este o zonă cu o singură persoana : cu atât mai puțini oameni in  picioarele bucătarului, atunci când  pregateste bucatele pentru masa  .

7. Îmi face plăcere să creez în fiecare an o minunată zonă  de iarnă – impodobirea bradului, decorarea casei copiii sunt mereu in centrul atentiei.

8. Salvați hârtia de ambalat pentru anul viitor? Evident.

9. In ziua de Craciun stam in pijamale  până la prânz; Consideri ca incepe sarbatoarea cand  se pot auzi copiii scormonind din încăperile lor, despachetand cadourile .

10. Decoratiunile stau pana dupa SF Ion . Îmi place să pastrez  momentul atâta timp cât pot …

11. Regulile casei nu mai  sunt  valabile de Crăciun. De fapt, ele nu sunt deloc de Crăciun.

12. CD-urile cu colinde , odorizantele  cu aroma de scortisoara , pregatirea venirii Mosului la  miezul nopții – verificați, verificați, verificați.

13. Dacă nu mănânc  din toate si nu beau mult toata noaptea si in zilele urmatoare  atunci nu este Crăciunul.

Interpretarea :

Numara raspunsurile afirmative si citeste mai jos :

9-13 – Maestrii  veseliei Bravo! Stilurile tale festivale sunt la fel de armonioase ca un cor de colindatori bine acordat.

5-8  Ești aproape acolo – cu încă câteva compromisuri, voi doi ați putea da domnului și doamnei Craciun o lectie despre ce sa mai faca pentru Craciun fericit!

1-4- Nu esti compatibil cu  perechea ta. Fie e un  e cretin , fei un zagaraie branza si nu merita  dragostea ta.  De fapt sper să gasesti resursele sa  restabiliti  relatia armonioasa cat mai repede , cu bunăvoință!

Adaptat dupa   Charlotte Lytton

 

About The Author

admin

Comments

Leave a Reply