Ganduri de final de an

Posted By admin on December 30, 2017

Tocmai mi-am cumparat mere . Imi plac merele . Ma gandesc deseori la mere. Ele apar în culori, forme și mărimi diferite. Așa cum merele au culori și arome diferite și oamenii din viata mea  diferă – sunt diferiti prin firea și dispoziţia lor sufletească : unii fiind dulci,alţii fără un gust prea evident, iar alţii de-a dreptul acri. Unii pot părea puţin cam stricaţi pe deasupra – și mulţi poate că deja au un mic vierme înăuntru! Dar, în ciuda tuturor acestor deosebiri, există  o similitudine esenţială; Ia un măr și taie-l și vei descoperi acolo, în inima lui, o minunată stea. Așa este și cu oamenii  – în inima fiecăruia dintre ei există ceva  minunat, ceva de valoare, ceva cu care merită să lucrezi și pe care  merită să-l dezvolţi.

De aceea, ori de câte ori te simţi descurajat în relatiile tale cu oamenii  taie un măr și lasă ca steaua să-ţi amintească de esenta divina a fiecarei fiinte , să-ţi amintească de valoarea  care este  așezata  in fiecare dintre noi.

Allain De Botton spune ca cea mai mare dovada de iubire in Grecia antica era interesul autentic pentru persoana pe care o iubesti pentru ca sa devina un om mai bun, sa creasca, sa evolueze.

Va doresc sa gasiti “steaua” din fiecare om pe care il veti intalni si sa ii lasati si pe ceilalti sa o vada pe a voastra !

Un an 2018 pentru voi!

About The Author

admin

Comments

Leave a Reply