MentalClas

Psihologi si psihoterapeuti in Pitesti

Cum sa traiesti intre ZANA CEA BUNA, MUMA PADURII si REALITATE?


   Sep 08

Cum sa traiesti intre ZANA CEA BUNA, MUMA PADURII si REALITATE?

Din cand in cand ma gandesc la impresionanta cantitate de carti, programe, seminarii  despre  cum se obtine succesul (oricare ar fi semnificatia acestui termen pentru dumneavoastra).

Fiecare  dintre cele enumerate mai sus  prezinta  ”retete” (deseori foarte discutabile ca utilitate) despre cum si ce se face ca sa traiesti mai bine , sa ai succes.

Va invit sa ne gandim imprena  la ce rezultate am obtine in schimb daca am incerca sa facem apel la acea parte din noi care “stie” perfect ce sa faca si care , daca nu este blocata cu indoieli, superstitii , critici, suspiciuni, angoase, ne-ar duce inevitabil la succes.

Cu alte cuvinte ce s-ar intampla daca am incerca sa utilizam “copilul din noi”- fiecare in felul propriu – acel copil  care odata, in trecut, a invatat ce e bine si ce e rau, cand sa fie cuminte si cand sa se revolte , de ce sa se teama  si ce e inofensiv , sa fie  curios sau sa renunte si sa se izoleze  etc .

Cand : 13 octombrie 2012

Unde : La sediul nostru in Carierul Trivale

Investitia dumneavoastra :70 de lei

Cine poate participa: Oricine isi doreste sa isi exploreze potentialul , redescoperind   ceea ce deja stiam dar am uitat.

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply