MentalClas

Psihologi si psihoterapeuti in Pitesti

Cum sa traiesc separat si singur?


   Aug 18

Cum sa traiesc separat si singur?

 

V-ati intrebat vreodata asta ?

Printre provocarile pe care ni le ofera viata  este si aceasta – sa invat sa traiesc singur si sa fac fata separarii.

 

Cand intram intr-o relatie ne asteptam sa ne fie bine- nimeni nu-si doreste sa experimenteze suferinta. De multe ori insa se intampla ca dupa un atasament puternic sa urmeze separarea. Cati dintre noi au invatat cum se iese dintr-o relatie?

Cati stim ca pierderea unei persoane dragi este o experienta dureroasa si ca  suntem nevoiti sa trecem prin asta cel putin o data in viata ? Mai devreme sau mai tarziu vom suferi in urma pierderii  unei persoane iubite, asta-i realitatea.

Indiferent care este motivul despartirii si daca ti-ai dorit acest lucru sau nu, iesirea dintr-o relatie  poate sa-ti intoarca lumea pe dos si sa declanseze tot felul de sentimente dureroase. Insa exista lucruri pe care le poti face pentru a trece prin aceasta perioada difcila.

Acum ai ocazia sa inveti cum sa  manageriezi  acesta experienta , sa cresti si sa devi o persoana mai linistita sufleteste si mai inteleapta.

Te asteptam la sediul societatii noastre  in data de

07.09.2013 intre orele  09.30 – 14 :00 pentru a  gasi impreuna  raspuns la acesta intrebare.

Numarul maxim de participanti :12

Incrierea se face printr-un mail la adresa : cabinet.psihoconsult@gmail.com

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One Comment

  1. Airbnb sales says:

    Sur le nevertheless signifiant juste demand illustrer, cuando vous êtes vulnérable aux teintes changeantes signifiant cheveux, vous aurez envie dominic s’engager sur people opulent manteau black color?

Leave a Reply