MentalClas

Psihologi si psihoterapeuti in Pitesti

Incepe joi, 31 octombrie ,ora 17:00


   Sep 02

Incepe joi, 31 octombrie ,ora 17:00

Motto : Nu planurile tale  pentru viitorul copiilor, nici statutul tău social şi economic nu-l  educă pe copil, ci strădania ta de a te schimba şi a deveni  Om !

Centrul Educational Maria Pro Day impreuna cu Societatea Civila Profesionala de Psihologie  Mental CLAS organizeaza in anul scolar 2013-2014  o serie de intalniri destinate parintilor sub denumirea de “SCOALA PARINTILOR”

Scoala Parintilor se doreste a fi  un real program de dezvoltare personală  pentru parinti incluzand  şi latura personalităţii tale , părinte drag.

Orice părinte îşi iubeşte copilul şi vrea să fie un părinte mai bun, un părinte creativ şi inteligent.

Copilul de azi are abilităţi înăscute, sensibilităţi, nevoi spiritual-sufleteşti deosebite şi merită o  educaţie pe măsură si o atentie adaptata vremurilor in care el traieste.

Pentru asta parintele are nevoie sa-si adapteze informatiile .

Acest program isi propune sa :

1.înveţi să devii părintele care ai visat să fii şi merită copilul tău.

2.descoperi lucruri adevărate şi noi despre copilul tău

3.devii un părinte creativ, eficient şi iubit

4.să faci saltul de la cantitate la calitate în demersul educativ.

5.să construieşti o relaţie sănătoasă, sinceră, stimulativă cu copilul tău.

Intalnirile vor avea in vedere sa va largeasca perspectiva cu privire la :

I.CUNOAŞTEREA COPILULUI

In acest modul vom descoperi care sunt etapele de dezvoltare ale copilului, care este raportul lui cu lumea la diferite vârste, cum învăţă sa-si cunoasca emotiile si cum invata sa traiasca in aceasta lume

II. STRATEGII EDUCATIONALE

Aici vom gasi solutii despre cum sa crestem copilul intr-un ambient adecvat, cum sa-i formam un program zilnic in ritmul lui propriu, cum sa facem educatie non-verbal , cum sa petrecem momentele frumoase in familie punand accentul pe timpul de calitate nu pe cantitatea de timp.

III. CUM DRUMUL SPRE COPIL  TRECE PRIN TINE ÎNSUŢI

In acest modul vom  explora impreuna importanta  atitudinii interioare a părintelui , cat de importanta este lipsa aşteptărilor si umorul , ce inseamna acceptarea de sine ca parinte si ce presupune respingerea de sine , ce fel de model esti pentru copilul tau si ce poti face sa fii un model pozitiv pentru el.

Inscrierile se fac  la adresa :Eremia Grigorescu, 12, Pitesti sau la  telefon : 0729.050.635

Persoana de contact : Marioara Frangulea

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply