MentalClas

Psihologi si psihoterapeuti in Pitesti

Tu si partenerul tau de CRACIUN


   Dec 15

Tu si partenerul tau de CRACIUN

Imagini pentru craciun

Cum sunteți compatibili la sarbatorirea Craciunului tu si partenerul tau ?

Numărați câte dintre afirmațiile de mai jos se aplică pentru dvs.,spune-i partenerului  să facă același lucru, apoi vedeți unde  sunteți de accord sau in dezacord . Notati fiecare raspuns “DA”cu un punct .

Sa incepem :

1. Crăciunul este la 36 de zile distanță. Asta înseamnă că : toate cadourile  sunt cumpărate, felicitarile sunt trimise(daca obisnuiesti sa trimiti ), lista de cumparatiri e facuta sau blietele pentru plecare sunt rezervate.

2. Cel mai important articol de pe lista mea de Craciun il stiu cu siguranta ? Asigurați-vă că aveți suficientă băutură la îndemână.

3. Te concentrezi pe festivități,  face parte din distracție. Crăciunul vine doar o dată pe an, la urma urmei.

4. Cina de Craciun? Cea mai bună strategie este de a externaliza, fie la un restaurant, fie la parintii tai sau ai lui.

5. În ziua cea mare, bucătăria este o zonă cu o singură persoana : cu atât mai puțini oameni in  picioarele bucătarului, atunci când  pregateste bucatele pentru masa  .

6. Îmi face plăcere să creez în fiecare an o minunată zonă  de iarnă – impodobirea bradului, decorarea casei,  copiii sunt mereu in centrul atentiei.

7. Salvați hârtia de ambalat pentru anul viitor? Evident.

8. In ziua de Craciun stam in pijamale  până la prânz; Consideri ca incepe sarbatoarea doar cand  se pot auzi copiii scormonind din încăperile lor, despachetand cadourile .

9. Decoratiunile stau pana dupa SF Ion . Îmi place să pastrez  momentul atâta timp cât pot …

10. Regulile casei nu mai  sunt  valabile de Crăciun. De fapt, regulile nu sunt deloc de Crăciun.

11. CD-urile cu colinde , odorizantele  cu aroma de scortisoara , pregatirea venirii Mosului la  miezul nopții – verificați, verificați, verificați.

12. Dacă nu mănânc  din toate si nu beau mult toata noaptea si in zilele urmatoare  atunci nu este Crăciunul.

Si acum sa verificam scorurile :

9-12 – Maestrii  veseliei Bravo! Stilurile voastre  sunt la fel de armonioase ca un cor de colindatori bine acordat.

5-8  Ești aproape acolo – cu încă câteva compromisuri  voi doi ați putea da domnului și doamnei Craciun o lectie despre ce sa mai faca pentru  Craciun fericit!

1-4- Nu esti compatibil cu  perechea ta. Fie e un  e cretin , fie un zagaraie branza si nu merita  dragostea ta.  De fapt sper să gasesti resursele sa  restabiliti  relatia armonioasa cat mai repede  cu bunăvoință

Adaptat dupa   Charlotte Lytton

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply