MentalClas

Psihologi si psihoterapeuti in Pitesti

O zi- un joc!


   May 18

O zi- un joc!

Agresorul se identifica cu Victima sau “degeaba iti mai pare rau de un câine după ce i-ai rupt picioarele”. Agresorul isi agreseaza victima cu scopul inconstient de a trai durerea sufleteasca a acesteia. Agresorului i se pare ca victima ar avea nevoie de mila si compasiunea sa. Drept pentru care initial o umileste dupa care i se face mila de ea si cade intr-o mare jelanie legat de ce anume i-a facut victimei.

Barbatul ,care dupa ce-si bate sotia atat de rau incat aceasta nu se mai poate ridica din pat ,ii da de mancare cu lingurita ,la pat.

Barbatul care si-a batut sotia sau copilul atat de rau ,incat a trebuit s-o duca la spital pentru acordarea de ingrijiri medicale:

-Ti-am spus sa nu mai vorbesti asa de mult la telefon !Am sa renunt la abonament ;sa vedem ce o sa faci ?Daca o sa spui ceva asistentei ,nu o sa te mai iau acasa sa am grija de tine!

-Ce ai atat de vorbit cu cineva ? Ce  ai avea atat de povestit ,daca nu ma inseli?Eu te iubesc ,de aceea te bat ,ca sa te protejez de ceilalti ,sa am grija de tine,si tu ce faci ? Ma aduci in situatia de a da in tine ,desi nu vreau asta.

-Imi pare rau ca te-am lovit ,dar meritai pentru ceea ce ai facut .Am sa te ingrijesc pentru a-ti arata cat de mult te iubesc .imi pare rau ca ajung sa dau in tine ,dar ma aduci in stare !

- Ti-am spus sa mai pui atata sare in mancare !Am sa o arunc la gunoi!

Hai sa facem impreuna alta mancare ,am sa-ti arat eu cum se face !Vino incoace sa te oblojesc!

Poate fi un exemplu de acest fel ( pentru cei ce nu sunt atat de ultragiati ) si soldatul roman ,care ,dupa ce- l impunge pe Isus cu sulita pentru a se convinge ca este mort ,se coverteste la crestinism.

Psiholog si Psihoterapeut in Pitesti

Bucurati-va , NU jucati jocuri!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply